Se fierbe orezul, in apa cu sare iar cand este gata il clatiti cu apa rece, il lasati putin, sa se scurga. Il puneti intr-un castron si adaugati tonul faramitat, branza taiata cubulete, rosiile taiate bucatele nu prea mari si pateul de masline emulsionat cu cateva linguri de ulei de masline.
Daca tonul este conservat in ulei, il puteti folosi pe acela. Adaugati sare (daca este nevoie) si amestecati bine.
Daca nu gasiti in comert pate de masline, puteti sa mixati la bleder, masline (negre sau verzi) cu putin ulei, pana cand devin ca o crema.
Puneti salata in frigider la rece, circa 1 ora, inainte de a fi servita.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii