Se spala frunzele bine, apoi se lasa la scurs. Se taie grosier, se adauga uleiul de masline si miezul de nuca. Lamaia se stoarce de tot ce are mai bun (adica de zeama) si se amesteca bine de tot.
Se serveste cu pofta. Tot ce pot sa mai spun este ca gustul pronuntat de usturoi se imbina de minune cu aroma si "dulceata" miezului de nuca. Mmmmm, de vis!!! Se poate consuma oricand si la orice fel de mancare care cere o salata pe cinste!!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii