Legumele fierte se las la racit, dupa care se taie astfel: cartofii cubulete putin mai mari decat bobul de mazare, morcovul mai mic decat bobul de mazare, conopida se desface in buchetele micute cam de 1 cm-1 1/2 cm si se amesteca cu celelalte ingrediente: mazarea, porumbul dulce, castravetele si gogosarul taiati ca si morcovul si cuuletele de soia taiate asemenea cartofului.
Peste toate legumele se adauga mustarul, sare dupa gust, zeama de lamaie/sare de lamaie (dizolvata in putina apa) si maioneza si se amesteca toate.
* Daca vreti salata sa nu fie de post adaugati maioneza de ou si in loc de soia piept de pui fiert desfacut fasiute.
* Daca nu va place vreo leguma puteti sa n-o puneti, iar daca doriti sa adaugati alte legume faceti-o cu toata increderea... va fi excelent.
! ! ! POFTA BUNA! ! !
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCristina, sau mai bine spus Divainbucatarie.ro, are un concurs minunat. Am spus da provocării, dar abia acum pe ultima sută...
Sandwich pentru zmeiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii