Curatam si spalam legumele.
Curatam portocala "a vif" scotand doar supremele.
Sfecla daca nu va place cruda o puteti coace la cuptor cam 50 de minute si apoi va fi curatata.
Taiam legumele, sfecla felii, telina mai fin.
Asezam intr-un bol sau pe o farfurie, rucola, andivele, sfecla, telina, bananele si portocalele.
Amestecam uleiul cu sare, piper si sucul de portocala, adaugam mustarul si omogenizam.
Stropim legumele su sosul obtinut.
Servim ca antreu sau ca fel principal alaturi de paine prajita si branza.
Pofta buna!
Sfecla rosie - detoxifierea ficatului, stimularea sistemului imunitar, ajutor in productia de globule rosii
Andivele- depurative, stimuleaza secretia biliara, cu proprietati citostatice, bogate in vit. c, a si a complexului b, bogate in saruri minerale
Rucola - eliminarea toxinelor si a radicalilor liberi, reduce efectul cancerigen al hormonilor estrogeni, bogata in vitamine a, c si k
Telina - bogata in vitamine a, B1, B2, B6, c, contra hypertensiunii arteriale, anti-cancerigen, bogata in sodiu, magneziu, potasiu, acid folic, calciu
Portocala si sucul sau - detoxifierea organelor interne, energizant contra oboselii, depurative
Banana- energizant, bogata in hydrati de carbon, fosfor, fier, potasiu
Ulei de samburi de struguri - puternici antioxidanti, amino-acizi, ingrijirea parului si al pielii
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii