Mai intai se prepara sosul de verdeata:Se amesteca bine cateva linguri de ulei cu 2-3 linguri de otet, se adauga cimbru, piper, sare, dupa gust si patrunjelul si mararul tocate fin.
Apoi se desfac foile de salata, se spala bine si se rup cu mana.
Separat, se taie ridichile in rondele subtiri, rosiile in rondele(sau daca rosiile sunt mai mari in jumatati de rondele), iar cascavalul in bucatele.
Toate se amesteca bine, se adauga hamsiile curatate si, la final, se toarna sosul de verdeata.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii