Salata de Hamsii Afumate cu Sos de Verdeata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o salata verde
  • 100 g hamsii afumate
  • 2 rosii
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 100 g cascaval
  • o legatura de ridichi
  • patrunjel proaspat
  • marar proaspat
  • cimbru
  • ulei
  • otet
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Mai intai se prepara sosul de verdeata:Se amesteca bine cateva linguri de ulei cu 2-3 linguri de otet, se adauga cimbru, piper, sare, dupa gust si patrunjelul si mararul tocate fin.
Apoi se desfac foile de salata, se spala bine si se rup cu mana.

Separat, se taie ridichile in rondele subtiri, rosiile in rondele(sau daca rosiile sunt mai mari in jumatati de rondele), iar cascavalul in bucatele.
Toate se amesteca bine, se adauga hamsiile curatate si, la final, se toarna sosul de verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa