Salata de Fructe II

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Salata de Fructe II

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 3-6 linguri de zahar pudra (depinde de gust)
  • pere din compot
  • piersici din compot
  • esenta de rom dupa gust
  • cirese
  • cranberry uscate
  • cirese crude (daca aveti la congelator)
  • menta proaspata (dupa preferinta)

Mod de preparare

Pepenele se curata de coaja si de seminte, se feliaza dupa care se taie cubulete. Se aseaza in vas mai mare, se adauga peste el, fructe din compot care au fost taiate in felii mai subtiri, se aseaza fructele uscate si cele din congelator, se presara zaharul praf deasupra.

Se stropeste din belsug cu rom si se presara frunzele de menta pe care in prealabil le-ati spalat si tocat.

Se amesteca bine, sa se uniformizeze, apoi se lasa cateva ore la frigider sa lase zeama si fructele uscate sa se inmoaie.

Se serveste rece de tot in pahare de compot decorat cu frunze de menta, eventual cu un betisor de scortisoara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa