Fasolea dupa ce a fost spalata si pusa la inmuiat de cu seara, se pune la fiert cu o frunza de dafin, vegeta, piper si usturoi.
Dupa ce e fiarta bine se scurge de apa si se rastoarna peste urmatoarea compozitie:
Ceapa taiata solzisori, data cu putina sare si ulei de masline.
Se adauga apoi si maslinele, se amesteca bine si se potriveste gustul de sare, piper, otet si usturoi. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor"Clatite rumenite, cu dragoste pregatite" Un aperitiv delicios si de mare efect, cu care va puteti...
Clatite cu dovlecel, crema de branza si somon afumatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii