Curatati dovleceii in fisii subtiri in lungime, cu mandolina sau unealta pentru curatat cartofii. In asezati intr-un castron si tunati peste ei apa fiebinte, acoperiti cu un capac si lasati pina se raceste apa. Scurgeti si adaugati sare, piper, ulei, zeama de lamiie sau iaurt dupa caz.
Nota: mijlocul dovleceilor care este mai moale, buretos e mai bine sa nu il taiati, il veti pastra si veti gati altceva cu el: mincarica, ciorba, chiftelute.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii