Salata de Curechi Murat

Postat pe: 05-03-2013
(5)

Ingrediente

o capatana de curechi murat
doua cepe
ulei 150 ml
hrean 50 gr
doua linguri de bulion
boia iute

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Tocam curechiul incet pe indelete si cu migala cum sta bine oricui.
Tocam si cele doua cepe dupa plac.

Hreanul il dam prin razatoarea fina.
Punem totul in bol si chiar cele doua linguri de bulion.
Venim cu uleiul si boiaua, amestecam si putem servi.
Un gratar pe cinste cu o portie de salata de curechi sta bine oricui ii este foame.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata de Curechi Murat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

liv
•  07.03.2013 00:03:17

Piperul era doar o sugestie, d-le Daniel.
Mă refeream doar la denumirea de "curechi", nu la rețetă... mă-ndoiesc că știe regățeanul ce-i ăla curechi. De ,,badarca,, cu vin.. fiecare crede ce vrea!

danielcozma391
•  06.03.2013 08:51:07

D-le Liv sau stimata D-na Liv in Lunca Dunarii aceasta reteta este des folosita de omul de rand ,de omul care nu stie inca decat cararea din satul sau natal.
Condiment de baza este hreanul si boiaua iute ,chiar crezi ca este indispensabil si piperul???

biaskitchen
•  06.03.2013 08:42:31

*****

liv
•  05.03.2013 20:39:34

Dupa boia, pare ardeleneasca; si in Moldova se zice curechi, nu stiu daca restul stiu ce-i aia... dar piperul, domle, este indispensabil aici!!

danielcozma391
•  05.03.2013 11:33:37

O asa salata si o halca de slanina cu cateva cepe alaturi ,o pita mare de vatra si o bardaca cu vin sec si vechi .

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de Curechi Murat