Tocam curechiul incet pe indelete si cu migala cum sta bine oricui.
Tocam si cele doua cepe dupa plac.
Hreanul il dam prin razatoarea fina.
Punem totul in bol si chiar cele doua linguri de bulion.
Venim cu uleiul si boiaua, amestecam si putem servi.
Un gratar pe cinste cu o portie de salata de curechi sta bine oricui ii este foame.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO tarta delicioasa care mie mi-a placut mai mult a doua zi! Din cantitatea data pentru aluat, am facut o tarta si o rulada....
Aperitiv tarta cu ciuperci si piept de puiNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii