Tocam curechiul incet pe indelete si cu migala cum sta bine oricui.
Tocam si cele doua cepe dupa plac.
Hreanul il dam prin razatoarea fina.
Punem totul in bol si chiar cele doua linguri de bulion.
Venim cu uleiul si boiaua, amestecam si putem servi.
Un gratar pe cinste cu o portie de salata de curechi sta bine oricui ii este foame.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii