Se curata, se spala si se taie morcovul, rosia, castravetele, salata verde si kiwi.
Maslinele se taie rondele, iar mozzarela, se taie bucatele.
Se pun toate intr-un bol, dupa care se pun ulei de masline, sare si zeama de lamaie dupa gust si se amesteca. La sfarsit se orneaza cu bucatelele de mozzarella.
Se poate servi imediat.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii