Se curata, se spala si se taie morcovul, rosia, castravetele, salata verde si kiwi.
Maslinele se taie rondele, iar mozzarela, se taie bucatele.
Se pun toate intr-un bol, dupa care se pun ulei de masline, sare si zeama de lamaie dupa gust si se amesteca. La sfarsit se orneaza cu bucatelele de mozzarella.
Se poate servi imediat.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCu gust bun și fără risipă alimentară: Bruschete cu carnea rămasă. Transformăm carnea rămasă într-un...
Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii