Salata de cruditati cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 morcovi
  • o telina mai mare
  • maioneza din 2 oua
  • sare ,piper
  • o lamaie
  • un mar--facultativ
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata de coaja morcovii si telina,se spala bine, se dau pe razatoarea cu ochiuri mici,se pun in castron si se presara cu putina sare si zeama de la 1/2 lamaie. Dupa 15 minute se storc legumele de apa pe care o lasa si se amesteca cu maioneza facuta in casa din 2 oua.. Cine vrea poate adauga si un mar ras si stors. Se potriveste gustul de sare si piper, se mai adauga zeama de lamaie si de orneaza in castron cu frunze de patruinjel tocate marunt
Pofta buna!
Se serveste ca aperitiv sau salata cu paine prajita .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa