Fierbem cartofii si apoi ii dam pe razatoare marea. Punem creveti la fiert si aici este secretul:punem o oala cu apa si sare la fiert.
Cand apa da in clocot punem creveti si ii lasam pana ce apa incepe iar sa dea in clocot, apoi ii scoatem si le punem intr-un castron cu apa, gheata si sare. Ii lasam 2-3 min si ii scoatem. Decojim creveti si adaugam la cartofi impreuna cu maioneza. Daca doriti ii puneti taia in doua.
E mai buna daca sta cateva ore sa se patrunda gusturile.
Pofta buna!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu