Ciupercile se curata, se spala si se coc in cuptor pe o tava, astfel încat sa se poata pastra si zeama pe care o lasa in timpul coacerii.
Conopida si brocoli se desfac în buchetele, se spala si se fierb cateva minute in apa clocotita cu sare. Se scot, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca.
Ciupercile coapte se feliaza si se amesteca cu bucatile de conopida si de brocoli.
Salata se condimenteaza, dupa gust, cu sare, piper, zeama de lamaie.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatAm gasit aceasta reteta la Roxana Blenche si din prima mi-a facut cu ochiul! Este o mega bunatate de tort, super...
Tort cu visine, iaurt si bezea - Desert elegant si deliciosCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii