Ciupercile se curata, se spala si se coc in cuptor pe o tava, astfel încat sa se poata pastra si zeama pe care o lasa in timpul coacerii.
Conopida si brocoli se desfac în buchetele, se spala si se fierb cateva minute in apa clocotita cu sare. Se scot, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca.
Ciupercile coapte se feliaza si se amesteca cu bucatile de conopida si de brocoli.
Salata se condimenteaza, dupa gust, cu sare, piper, zeama de lamaie.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii