Salata de conopida

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg conopida
  • 75 ml ulei
  • 50 ml otet
  • sare

Mod de preparare

Conopida se curata, se spala, se tine cca 30 minute in apa cu 1/2 din cantitatea de otet si sare, dupa care se spala. Se pune la fiert in apa cu sare, apoi se raceste si se rup buchetele. Se asaza in castronul de preparare, se adauga uleiul si o?etul ramas, sarea. Se amesteca conopida cu celelalte componente si se serveste in salatiere sau pe farfuria de servire.
In loc de ulei si otet se poate adauga smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)