Salata de ciuperci cu peste si maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Salata de ciuperci cu peste si maioneza

Ingrediente

  • 250 g peste (eu am folosit ton )
  • 250 g ciuperci fierte sau calite putin
  • 3 cartofi fierti
  • 3 morcovi fierti
  • 4 castraveti acri
  • 200g sos de maioneza cu iaurt

Mod de preparare

Se taie cubulete cartofii, morcovul si castravetii, iar cupercile se taie lamele. Se pun intr-un castron toate se adauga si pestele apoi maioneza si se potriveste de sare si piper.

Se poate face si fara sa se amestece maioneza , acesta lasandu-se separat si fiecare isi pune cat doreste.

Simpla, buna si foarte rapid de facut.

Se poate servi ca aperitiv sau se pot umple diferite legume cu ea, constituind tot un aperitiv asortat .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc