Salata de castraveti verzi cu usturoi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • castraveti verzi 600 g
  • ulei 25 g
  • otet 20 ml
  • usturoi 10 g
  • sare

Mod de preparare

Castravetii se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Din ulei, o lingura de otet, doua linguri de apa, mujdei de usturoi si sare se prepara un sos care se toarna peste castraveti si se amesteca.
Se serveste gyarnitura la fripturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate