Curatati de samburi castravetii spalati si cu coaja, cu ajutorul unei lingurite. Taiati-i cubulete mici.
Amestecati smantana (sau smantana + iaurtul), usturoiul, sarea, pierul si omogenizati foarte bine.
Inglobati bucatelele de castraveti si dati la rece pentru cel putin 1 ora, sa se patrunda aromele.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii