Salata de castraveti cu rosii si ceapa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g castraveti verzi
  • 600 g rosii
  • 300 g ceapa
  • 150 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 50 ml otet
  • sare

Mod de preparare

Castravetii se curata de coaja, se spala, se scurg si se taie rondele. Se aseaza in castron impreuna cu rosiile, curatate, spalate si taiate rondele. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se amesteca cu rosiile, castravetii, uleiul, otetul si sarea.
Se serveste cu marar taiat marunt, presarat deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci