Peste cartofii fierti in coaja (in oala sub presiune), curatati de coaja si taiati felii adaugam ardeiul gras taiat fisii (de preferat ardei de diferite culori: rosu, verde, galben), rosiile taiate in jumatati, maslinele fara simburi taiate in felii, sarea, piperul, uleiul amestecat cu otetul si la sfirsit mararul sau patrunjelul tocat.
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDegetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii