Cartofii fierti in coaja se curata si se taie rondele subtiri. Ceapa se toaca marunt se presara cu sare se adauga ardeiul taiat marunt si el, se toarna otet si se lasa putin la macerat. Se prepara o maioneza din 2 oua, ulei si mustar(sa fie mai acrisoara) si se dilueaza cu smintina dupa preferinta. Peste cartofi se pun ouale taiate cubulete, castravetii feliute, salata fisii ceapa si ardeii scursi de otet, sare, piper, maioneza, se amesteca si se potriveste gustul. Se pune la rece minim 1/2 ora sa-si traga aromele.
Se serveste rece ornata din belsug cu feliute de rosii
Aceasta salata merge foarte bine la aperitiv linga chiftelute, snitele etc.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu