Cartofii fierti in coaja se curata si se taie rondele subtiri. Ceapa se toaca marunt se presara cu sare se adauga ardeiul taiat marunt si el, se toarna otet si se lasa putin la macerat. Se prepara o maioneza din 2 oua, ulei si mustar(sa fie mai acrisoara) si se dilueaza cu smintina dupa preferinta. Peste cartofi se pun ouale taiate cubulete, castravetii feliute, salata fisii ceapa si ardeii scursi de otet, sare, piper, maioneza, se amesteca si se potriveste gustul. Se pune la rece minim 1/2 ora sa-si traga aromele.
Se serveste rece ornata din belsug cu feliute de rosii
Aceasta salata merge foarte bine la aperitiv linga chiftelute, snitele etc.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoUn tort bine insiropat, racoros si delicios!
Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padureCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii