Taiem toate legumele cuburi si le punem intr-un castron.
Ceapa taiata o fierbem 3-4 min., intr-un amestec de apa (2 ling.), otet si miere, pana devine transparenta. O scurgem bine, si o punem peste legumele din castron.
Amestecam maioneza cu iaurtul, mustarul, condimentele, potrivim de sare si piper. Omogenizam bine apoi dam la rece 1/2 ora.
Se pote servi ca fel principal, insotita de o salata de rosii sau poate constituii o garnitura la friptura.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm facut patru portii de somon la cuptor, dar pentru fiecare am pus alta garnitura: cartofi, broccoli cu morcov, sparanghel...
Somon la cuptor cu 4 garnituriDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii