Intr-un vas punem 1 lingura mare zahar, 1 lingurita sare, cei 2 catei razuiti pe razatoarea mica (sau dati prin presa de usturoi), turnam peste 100 ml ulei si 50 ml otet. Amestecam sa se dizolve zaharul si sarea cat de cat apoi asezam in aceasta solutie ardeii kapia copti si curatati (sau ardeii decongelati). Lasam sa stea inainte macar 30 minute in aceasta solutie, apoi se pot servi.
Pofta Buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii