Salata de Ardei Copti si Rucola

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Salata de Ardei Copti si Rucola

Ingrediente

  • 1 kg de ardei rosii grasi
  • un mazzo de rucola
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de mere
  • sare
  • un firicel de patrunjel

Mod de preparare

Spalam bine ardei si-i taiem in doua, curatandu-i in prealabil de cotor si seminte.
Ii coacem in tigaie fara ulei, bine (in tigaie sau la grill).
Cand sunt gata copti punem un pic de sare peste ei sa se inmoaie, iar cand s-au racit ii curatam de coaja; ii lasam la scurs.

Separat spalam bine rucola si patrunjelul.
In castronelul unde preparam salata punem otetul, sarea, uleiul, usturoiul taiat marunt si amestecam.
Adaugam ardei taiati feliute mici, dupa patrunjelul, iar la urma rucola.

E o bunatate.
Noi o s-o servim in seara asta cu paste simple (doar un pic de ulei de masline) si ranze in sos alb.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate