Spalam bine ardei si-i taiem in doua, curatandu-i in prealabil de cotor si seminte.
Ii coacem in tigaie fara ulei, bine (in tigaie sau la grill).
Cand sunt gata copti punem un pic de sare peste ei sa se inmoaie, iar cand s-au racit ii curatam de coaja; ii lasam la scurs.
Separat spalam bine rucola si patrunjelul.
In castronelul unde preparam salata punem otetul, sarea, uleiul, usturoiul taiat marunt si amestecam.
Adaugam ardei taiati feliute mici, dupa patrunjelul, iar la urma rucola.
E o bunatate.
Noi o s-o servim in seara asta cu paste simple (doar un pic de ulei de masline) si ranze in sos alb.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii