Spalam bine ardei si-i taiem in doua, curatandu-i in prealabil de cotor si seminte.
Ii coacem in tigaie fara ulei, bine (in tigaie sau la grill).
Cand sunt gata copti punem un pic de sare peste ei sa se inmoaie, iar cand s-au racit ii curatam de coaja; ii lasam la scurs.
Separat spalam bine rucola si patrunjelul.
In castronelul unde preparam salata punem otetul, sarea, uleiul, usturoiul taiat marunt si amestecam.
Adaugam ardei taiati feliute mici, dupa patrunjelul, iar la urma rucola.
E o bunatate.
Noi o s-o servim in seara asta cu paste simple (doar un pic de ulei de masline) si ranze in sos alb.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii