Legumele se spală foarte bine sub jet de apă rece, după care se șterg ușor cu un prosop absorbant.
Le curățăm și le tocăm după preferință.
Se curăță cepele de foi, se toacă mărunt și se freacă cu un praf de sare și o lingură de ulei (își lasă iuțeala și se înmoaie). Se continuă cu celelalte legume, inclusiv măslinele.
Cașcavalul se rade fin.
Le amestecăm pe toate într-o salatieră.
Ornăm cu bucățele de somon (felii de lămâie) și servim.
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Poftă bună!
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Puteți îmbunătăți salata după preferință (cu ouă fierte, paste, sosuri, dresinguri, frunze de salată verde, ardei gras verde / galben, verdeață etc.).
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAu fost rosii destule in gradina anul acesta, asa ca am facut si bulion. Au iesit 11 l.
Bulion aromat cu ardeiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii