Salata cu Somon Afumat

Postat pe: 17-05-2016
(0)

Ingrediente

2 cepe albe
1/2 castravete Fabio
1/2 ardei Kapia
50 g măsline fără sâmburi (mix, verzi și negre)
3 roșii Roma
50 g cașcaval ras
100 g somon afumat
un praf de sare
2 linguri de ulei (am folosit de strugure, dar poate fi de oricare)
felii de lămâie (opțional)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Legumele se spală foarte bine sub jet de apă rece, după care se șterg ușor cu un prosop absorbant.

Le curățăm și le tocăm după preferință.

Se curăță cepele de foi, se toacă mărunt și se freacă cu un praf de sare și o lingură de ulei (își lasă iuțeala și se înmoaie). Se continuă cu celelalte legume, inclusiv măslinele.

Cașcavalul se rade fin.

Le amestecăm pe toate într-o salatieră.

Ornăm cu bucățele de somon (felii de lămâie) și servim.

Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.

Poftă bună!
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Puteți îmbunătăți salata după preferință (cu ouă fierte, paste, sosuri, dresinguri, frunze de salată verde, ardei gras verde / galben, verdeață etc.).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata cu Somon Afumat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata cu Somon Afumat