Legumele se spală foarte bine sub jet de apă rece, după care se șterg ușor cu un prosop absorbant.
Le curățăm și le tocăm după preferință.
Se curăță cepele de foi, se toacă mărunt și se freacă cu un praf de sare și o lingură de ulei (își lasă iuțeala și se înmoaie). Se continuă cu celelalte legume, inclusiv măslinele.
Cașcavalul se rade fin.
Le amestecăm pe toate într-o salatieră.
Ornăm cu bucățele de somon (felii de lămâie) și servim.
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Poftă bună!
Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare.
Puteți îmbunătăți salata după preferință (cu ouă fierte, paste, sosuri, dresinguri, frunze de salată verde, ardei gras verde / galben, verdeață etc.).
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii