Adaugati ruccola intr-un bol incapator si stropiti-o cu zeama de lamaie;
Frecati ardeiul si scoateti semintele – taiati-l apoi rondele;
Puneti busuiocul proaspat si miezul de floarea soarelui intr-un mojar – zdrobiti-le cu pistilul si adaugati ulei de masline treptat;
Adaugati pesto (dupa gust) in bol;
Radeti parmezan peste si amestecati toate ingredientele;
Adaugati semintele de susan (in ploaie) pe deasupra;
Gustati si asezonati cu sare si piper daca mai este cazul;
Puneti o craticioara cu apa si sare pe foc;
Cand apa a inceput sa fiarba, dati focul mic si adaugati otetul;
Faceti un vartej cu telul in apa si in interiorul acestui spargeti ouale de prepelita;
Lasati-le acolo cca 1-2 minute, in functie de cum preferati sa le mancati;
Scoateti-le cu o spumiera pe farfurie;
Puneti cous cous-ul intr-un castron si adaugati apa fierbinte peste acesta;
Lasati cca 3 minute la umflat si apoi scurgeti excesul de apa;
Trageti-l la tigaie cu putin unt, sare si piper;
Serviti cous cous-ul si ouale de prepelita posate impreuna cu salata.
Pofta buna !
"Retete pentru mese in familie"
Pogacele cu jumari si leurdaRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii