Taiati feliile de pepene cuburi si scoateti-le samburii;
Taiati feliile de branza Feta cubulete mici;
Taiati cele 2 cepe rosii rondele subtiri;
Tocati marunt menta;
Taiati capsunile pe jumatate sau lasati-le intregi daca sunt mici;
Taiati cuburi cele doua felii de paine prajita;
Amestecati intr-un bol incapator pepenele cu ruccola, capsunile, ceapa rosie, zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa, menta si uleiul de masline;
Puneti in doua farfurii si adaugati peste acestea branza feta, cimbrul uscat si crutoanele de paine prajita si serviti cu placere.
Pofta buna !
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii