Taiati vanata si dovlecelul rondele de cca 5 mm grosime;
Insirati-le pe un tocator si puneti sare pe ele si lasati-le cca 10 minute pentru a se ridica apa din ele – tapetati-le apoi cu un servetel;
Incingeti o tigaie grill si puneti legumele in aceasta;
Zdrobiti miezul de nuca (nu foarte marunt);
Taiati bucata de telemea cubulete;
Prajiti feliile de paine si taiati-le batonase;
Tocati mararul si amestecati-l cu iaurtul si lingurita de zeama de lamaie;
Amestecati ingredientele intr-un bol si serviti cu placere.
Pofta buna !
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaCei mai rapizi și mai gustoși covrigi sunt cei cu aluat fără dospire și fără multă frământare. Îi poți...
Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii