Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand clocoteste se adauga pastele. Acestea se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa rece.
Rosia se spala, se taie pe jumatate, se indeparteaza codita, apoi se taie in 4 si se feliaza.
Castravetele se taie si se feliaza.
Maslinelor li se scot samburii si se feliaza.
Branza se taie cubulete.
Cartofii fierti si raciti se curata de coaja si se taie cuburi.
Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un castron, dupa ce asezoneaza cu sare si ulei, apoi se aseaza pe un platou pe care au fost asezate frunzele de salata Lollo (spalate).
La final, se curata oul fiert, se feliaza si se aseaza pe salata.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii