Salata cu Ciuperci si Porumb

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Salata cu Ciuperci si Porumb

Ingrediente

  • 1 gălbenuș
  • 1 lgt muștar
  • 150 ml ulei
  • 300 g iaurt
  • 1 conservă porumb
  • 1 conservă ciuperci
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prepară maioneza dintr-un gălbenuș, muștarul și uleiul. Se amestecă cu iaurtul și se condimentează cu sare și piper după gust.

Ciupercile din conservă se scurg bine de apă apoi se taie mai mărunt. Porumbul se scurge si el de apă.

Se pun ciupercile și porumbul peste sos și se amestecă bine împreună. Se dă la rece pt cca o oră după care se servește!

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Salata de iarna asortata
2
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Gogosari si conopida la otet
4
Conserve, muraturi

Gogosari si conopida la otet

Gogosari si conopida la otet
Dobos
5
Dulciuri

Dobos

Dobos
Parteneri
Fusilli cu piept de pui si smantana
Bucataras.RO

Fusilli cu piept de pui si smantana

Ne plac pastele in orice combinatie asa ca le prepar in fel si chip pentru a le savura cu mare placere.

Fusilli cu piept de pui si smantana
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Prajitura cu foi de napolitana
Gustos.RO

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana