Carnea o taiem in cubulete mici ( 1cm/0,5) si o condimentam cu sare, piper si sos de soia.
Punem pe foc la incins un wok sau, daca nu aveti wok, o tigaie. Adaugam in ea o lingura de ulei si carnea. Lasam carnea sa se faca bine, stoarcem direct peste ea o clementina si turnam vinul.
Mai lasam pe foc cam 10 minute si oprim focul si punem lingurita de miere, amestecam bine si lasam deoparte.
Salata o spalam si o asezam intr-un bol. Rosiile si castravetii ii taiem bucati, la fel si cele doua clementine ramase.
Carnea care s-a racit putin, o asezam peste salata cu sos cu tot. Adaugam rosiile si castravetii si amestecam usor. Deasupra turnam o lingura de ulei de masline si, daca vreti sa fie acrisoara, atunci adaugati putin otet de vin sau de mere.
Deasupra se pot presara cateva masline, pentru aspect.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Tarte si placinte rumenite si iscusite" In ultima vreme am pregatit multe tarte, fie dulci, fie sarate, pentru ca...
Desert tarta cu caramel, ananas si crema de vanilieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii