Carnea o taiem in cubulete mici ( 1cm/0,5) si o condimentam cu sare, piper si sos de soia.
Punem pe foc la incins un wok sau, daca nu aveti wok, o tigaie. Adaugam in ea o lingura de ulei si carnea. Lasam carnea sa se faca bine, stoarcem direct peste ea o clementina si turnam vinul.
Mai lasam pe foc cam 10 minute si oprim focul si punem lingurita de miere, amestecam bine si lasam deoparte.
Salata o spalam si o asezam intr-un bol. Rosiile si castravetii ii taiem bucati, la fel si cele doua clementine ramase.
Carnea care s-a racit putin, o asezam peste salata cu sos cu tot. Adaugam rosiile si castravetii si amestecam usor. Deasupra turnam o lingura de ulei de masline si, daca vreti sa fie acrisoara, atunci adaugati putin otet de vin sau de mere.
Deasupra se pot presara cateva masline, pentru aspect.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii