Salata verde se taie subtire si se aseaza pe fundul unui bol sau pe o farfuie intinsa. Se adauga rosiile taiate felii subtiri de jur imprejur si castravetele curatat de coaja si taiat feliute.
Feliile de cascaval si sunca se pun una peste alta: o felie de sunca, una de cascaval, una de sunca, una de cascaval etc. Apoi se taie cubulete si se adauga peste salata.
Se prepara dressingul din 2 linguri de maioneza, una de ketchup, putina sare si foarte putin otet, si se pune in mijlocul salatei.
Deasupra se adauga oul fiert taiat pe lung, in patru bucati.
Se serveste rece.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii