Se scoate mozzarella din cutie si se pune pe un servet de bucatarie la scurs. Rosiile se spala putin cu apa rece si se pun deasemenea la scurs pe un servet de bucatarie. Busuiocul se spala cu apa rece si se lasa la scurs, dupa care se pun frunzele una peste alta, se ruleaza pe latime si se taie " julienne".
Se pun cele 2-3 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si se incalzesc la foc mediu, dupa care se toarna rosiile, putina sare, piper, un praf de cimbru si oregano si se lasa pe foc doua minute, pina crapa usor rosiile. Se scot si se pun intr-o farfurie adinca (sau castron), se toarna uleiul in care s-au calit deasupra, mozzarella, busuiocul si se amesteca cu grija.
Se gusta si daca mai este nevoie se mai pune putina sare sau piper. Se serveste salata cu paine prajita daca va place.
Pofta Buna!
Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleTort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Comentarii