Links pentru dressing caesar si crutoane
Rupeti salata in bucati mici. Spalati si uscati foarte bine. Aduceti o cratita cu apa la o fierbere lenta. Lasati usor ouale si puneti cronometru pentru 6 minute. Cand timpul s-a scurs transferati acestea intr-un bol cu apa foarte rece (puneti cateva cuburi de gheata).
Lasati cateva minute apoi curatati acestea de coaja avand mare grija sa nu perforati albusul. Portionati salata, turnati sos caesar peste, crutoane, felii de parmezan si cate un ou deasupra. Taiati acesta cu un cutit pe mijloc inainte de servire. Asezonati cu putina piper oul si/sau optional presarati putin chilli cayenne.
*Aceasta este o varianta fara carne dar puteti pune bucati de bacon prajit sau piept de pui facut pe grill sau copt.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii