Links pentru dressing caesar si crutoane
Rupeti salata in bucati mici. Spalati si uscati foarte bine. Aduceti o cratita cu apa la o fierbere lenta. Lasati usor ouale si puneti cronometru pentru 6 minute. Cand timpul s-a scurs transferati acestea intr-un bol cu apa foarte rece (puneti cateva cuburi de gheata).
Lasati cateva minute apoi curatati acestea de coaja avand mare grija sa nu perforati albusul. Portionati salata, turnati sos caesar peste, crutoane, felii de parmezan si cate un ou deasupra. Taiati acesta cu un cutit pe mijloc inainte de servire. Asezonati cu putina piper oul si/sau optional presarati putin chilli cayenne.
*Aceasta este o varianta fara carne dar puteti pune bucati de bacon prajit sau piept de pui facut pe grill sau copt.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn preparat raw vegan perfect pentru zilele calduroase de vara in care nu avem chef sa pornim cuptorul. Este un preparat fara...
Rulada raw veganaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii