Cartofii se spala si se pun la fiert, in coaja.
Morcovii se curata de coaja, se spala, se taie de-a lungul si se pun la fiert.
Castravetii murati se clatesc cu apa rece, apoi se taie marunt. La fel se procedeaza si cu gogosarii. Toate muraturile se pun intr-o sita, la scurs.
Cand au fiert, morcovii se clatesc cu apa rece, se taie marunt si se pun intr-un castron mare impreuna cu muraturile.
Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa, apoi se dau pe razatoarea mare si se pun in castron. Se adauga mazarea (clatita cu apa) si maioneza de casa si se amesteca totul, apoi salata se poate servi.
Se pastreaza 1-2 linguri de maioneza si legume pentru ornat.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAu fost rosii destule in gradina anul acesta, asa ca am facut si bulion. Au iesit 11 l.
Bulion aromat cu ardeiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii