Rosioara Mediteraniana

Postat pe: 18-09-2012
(0)

Ingrediente

100g de calamar mic marinat
200g de paste
2 ridichi
1/2 ceapa
4 felii de salam uscat
1/2 dovlecel
1-2 rosii
1/2 ardei galben
4 rosii mari (inima de bou) condurasi
levantica
floare de busuioc (sau alte flori comestibile) sare
piper
vinegreta (1 lingura de marinata de la calamari cu 2-3 linguri de ulei de masline, 1 lingurita de otet si busuioc)

Mod de preparare

Calamarul se scoate din marinata (contine, otet, usturoi, sare, ulei de masline si batonase fine de morcov) si se taie maruntel.
Fierbem pastele in apa cu sare, le scurgem si le trecem pe sub apa rece.

Taiam salamul maruntel, ceapa foarte fin, cele doua rosii in cuburi, ardeiul fideluta, ridichile rondele fine, iar dovlecelul felii fine pe lungime.
Amestecam totul impreuna cu pastele si cu vinegreta.

Golim rosiile mari si umplem cu ajutorul unei lingurite cu amestecul de mai sus.
Decoram cu flori comestibile, servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rosioara Mediteraniana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rosioara Mediteraniana