Reteta culinara Pateu de ciuperci

Postat pe: 16-08-2016
(0)

Ingrediente

500 gr ciuperci proaspete
1/2 lingurita cu nucsoara
1/2 lingurita cu cardamom
2 cepe albe potrivite
50 ml ulei
4-5 catei de usturoi
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

PREGĂTIRE

1h
Ciupercile se spala foarte bine si se curata.

Se fierb pentru 20-25 de minute, dupa care se scurg de apa.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine translucida.

Se adauga ciupercile si se rumenesc usor, avand grija sa nu se arda ceapa.

Se scot apoi intr-un vas si se lasa sa se raceasca cateva minute.

Se paseaza cu ajutorul unui blender, pana se obtine o pasta omogena.

Se adauga usturoiul trecut prin presa (eu l-am adaugat cand am rumenit ciupercile) si se condimenteaza cu nucsoara si cardamom, sare si piper dupa gust.

Se serveste cu rosii proaspete. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pateu de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pateu de ciuperci