Ciupercile se spala foarte bine si se curata.
Se fierb pentru 20-25 de minute, dupa care se scurg de apa.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine translucida.
Se adauga ciupercile si se rumenesc usor, avand grija sa nu se arda ceapa.
Se scot apoi intr-un vas si se lasa sa se raceasca cateva minute.
Se paseaza cu ajutorul unui blender, pana se obtine o pasta omogena.
Se adauga usturoiul trecut prin presa (eu l-am adaugat cand am rumenit ciupercile) si se condimenteaza cu nucsoara si cardamom, sare si piper dupa gust.
Se serveste cu rosii proaspete. Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaO prajitura fina si pufoasa pe care o recomand cu drag.
Negresa cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii