Cu feliile de vinete unse cu ulei si sarate, prajite pe gratar sau in tigaia de teflon incepem sa construim " turnurile".
o felie de vinata, una de rosie sarata, una de mozzarella, o frunza de busuioc si daca vreti si felii de ciuperci coapte la gratar. Si tot asa, optional putem adauga si felii de ciuperci coapte in tigaia de teflon sau la gratar.
Se poate servi ca aperitiv sau salata sau ca un felul doi vegetarian alaturi de o garnitura (in acest ultim caz o garnitura de cartofi).
nota 1: millefoglie se mai numeste si Napoleon dupa numele prajiturii in varianta franceza din foi si crema.. prajitura asemanatoare cu cremsnitul nostru.
nota 2: in stil caprese pentru ca imita prin ingrediente si asezarea oarecum in straturi faimoasa salata italiana Caprese (felii de rosii, felii de mozzarella, un fir de ulei de mssline si frunze de busuioc sau maghiran dupa gust).
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii