Spalati si curatati castravetele de coaja- fie de tot sau in dungi ori deloc.
Taiati in doua, pe lungime si scoateti cu o lingurita, miezul cu seminte.
Taiati castravetele in felii de circa 1 cm grosime.
Presarati cu sare, amestecati si dati la frigidel pentru cel putin 1 ora.
Scurgeti apoi, stoarceti feliile de castraveti cu mana, cat de bine puteti, fara sa le rupeti. Puneti-le intr-un bol.
Separat, omogenizati bine sosul de soia, otetul, uleiul, sosul chilli, zaharul, turnati peste feliile de castraveti si amestecati.
Dati din nou la rece pentru cel putin 1 ora. Pentru un gust si mai bun, lasati in frigider pana a doua zi.
Serviti rece.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii