Spalati si curatati castravetele de coaja- fie de tot sau in dungi ori deloc.
Taiati in doua, pe lungime si scoateti cu o lingurita, miezul cu seminte.
Taiati castravetele in felii de circa 1 cm grosime.
Presarati cu sare, amestecati si dati la frigidel pentru cel putin 1 ora.
Scurgeti apoi, stoarceti feliile de castraveti cu mana, cat de bine puteti, fara sa le rupeti. Puneti-le intr-un bol.
Separat, omogenizati bine sosul de soia, otetul, uleiul, sosul chilli, zaharul, turnati peste feliile de castraveti si amestecati.
Dati din nou la rece pentru cel putin 1 ora. Pentru un gust si mai bun, lasati in frigider pana a doua zi.
Serviti rece.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii