Ingrediente
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:10min
Galbenusurile cu 100 de grame din cantitatea de zahar, o lingura de apa si uleiul se freaca 10-15 minute.Se adauga albusurile batute,50 de grame de zahar si faina in care s-a topit ciocolata,apoi se amesteca in sus si in jos ca sa nu cada albusurile.Compozitia se toarna in forma de tort si se introduce in cuptorul potrivit de incalzit. Cand este gata, se scoate blatul si se taie in doua sau trei parti, care se umplu cu crema facuta din unt, cacao si zahar(100 de grame).La crema se adauga o lingurita de esenta de rom. Inainte de a unge blaturile,acestea se insiropeaza cu siropul obtinut din 50 de grame de zahar, apa si esenta de rom.Cand siropul fierbe,se adauga stafidele spalate si apoi se toarna pe blat.Dupa racire se toarna crema.
Se poate servi drep desert. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta TORT DE CIOCOLATA" nu uita sa ii faci un review.
Se poate servi drep desert. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta TORT DE CIOCOLATA" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS-B6000 pentru gama B6000 si B3500
- 25 %
399.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany