Se pun intr-un bol faina, uleiul, apa si zaharul.
Apoi, ingredientele se mixeaza, pana devin o compozitie omogena. Peste compozitia rezultata se pun scortisoara, nucsoara (dupa ochi) si praful de copt. Se mixeaza din nou, ca sa se incorporeze si ingredientele uscate, apoi compozitia se pune intr-o tava pentru tort, care inainte a fost unsa cu ulei si pudrata cu faina.
Separat se curata, se spala si se taie feliute atat merele, cat si perele. Feliile se stropesc cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze.
Acum se pot aranja feliutele de mere si de pere in tava de tort, peste blat. Se pudreaza cu scortisoara si nucsoara, iar tava se da la cuptor.
Se lasa in cuptor, pana "trece" testul scobitoarei.
Se serveste rece! :)
Pofta buna! : hug: : hug:
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii