Din primele ingrediente se fac doua foi. Se pune prima foaie in tava (acoperind si bordurile tavii), iar mai apoi se adauga compozitia din cele 6 albusuri batute spuma cu zaharul si nuca de cocos.
Adaugam si cea de a doua foaie (cu o furculita sau cu o scobitoare se fac cateva gauri in foaia de deasupra); iar apoi se da la cuptor.
Intre timp se pregateste crema. Se pune pe foc laptele, galbenusurile si faina pana se ingroase, dupa care se adauga untul frecat cu zaharul si vanilia (se lasa la racit). Cand s-a copt prajitura (si s-a racit) se pune deasupra crema si se razaleste putina ciocolata fondanta.
Praful de copt poate fi inlocuit si cu o lingura de bicarbonat stins cu lamaie.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii