Se framanta bine margarina si uleiul cu faina, se adauga celelalte ingrediente si se framanta bine de tot.
Se lasa aluataul sa se odihneasca 30 minute.
Se intinde apoi coca si se taie cu forma rotunda. Se pun pogacelele in tava pe hartia de copt si se dau la cuptorul dinainte incalzit pina capata putina culoare.
Vor iesi niste pogacele foarte sfaramoase. . .
Eu le-am facut sarate. . . daca doriti sa le faceti dulci, puteti pune zahar mai mult si dupa ce sunt coapte, le puteti lipi cite doua, cu gem.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii