Se face un aluat simplu din ingredientele de mai sus si se lasa la dospit cam 15 min. Apoi se imparte in bucati egale si se intind in foi cat de subtiri puteti.
Dupa ce am intins foaia o ungem cu un strop de ulei si asezam umplutura pe care am preparat-o astfel: in cateva linguri de ulei se pune la calit ceapa apoi adaugam pasta de tomate si un pic de apa.
Peste ceapa punem varza pe care am taiat-o fasii subtiri, sare si piper si o calim la foc mic pana se inmoaie bine. La sfarsit adaugam zaharul dupa gustul fiecaruia si o lasam sa se raceasca.
Dupa ce am rulat fiecare foaie cu umplutura de varza, le asezam intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si le coacem la foc potrivit.
Se serveste rece.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii