Ingrediente

Aluatul
150gr lapte
1 cescuta (80gr cca) ulei de masline
15 gr drojdie
sare dupa gust
faina cat cuprinde
ingrediente:
mozzarela (sau cascaval)
suc de rosii
masline
ciuperci
sunca presata Praga

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Intr-un castron destul de mare se pune uleiul de masline, drojdia, un praf de sare, laptele putin incalzit peste care se adauga faina cat cuprinde pana se face o coca numai buna de framantat. Se framanta vreo 6 min dupa care se lasa la crescut cat puteti (pana creste considerabil). Dupa ce creste, se imparte aluatul in doua si se intinde cu facaletul in forma rotunda si se pune intr-o tava unsa in prealabil cu putin ulei de masline. Se fac doua tavi si se mai lasa putin la crescut si in tava.

Dupa ce se vede ca a mai crescut si in tava, se unge cu lingura pe toata suprafata ei cu suc de rosii, se presara mozzarela sau cascaval ras, ciuperci taiate felii, masline si ele feliate si sunca de Praga cubulete sau feliata.

Se incalzeste cuptorul destul de bine inainte, dupa care se introduc tavile pe rand la 220 grade, iar cand se vede putin rumenita se lasa focul la 180 grade fiind urmarita continuu sa nu se arda prea tare (se coace in aprox 15 min.)

POFTA BUNA! ! !
Se feliaza triunghiuri cu un cutit special de pizza! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza cu Aluat Italian" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

levix
•  13.07.2011 17:14:30

dar as sugera fara sunca presata cu salam

levix
•  13.07.2011 17:13:27

asa da

ucyany
•  17.03.2009 20:04:46

ucyany_italy2008 Foarte buna aceasta eteta eu locuiesc in italia si deja am incercat aceasta reteta felicitari

adina_83
•  16.03.2009 17:20:07

Hmmmmmmmmmm!Ce bunatate!Bravo!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza cu Aluat Italian