Piscoturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina 300 g
  • zahar 250 g
  • oua 7 buc
  • zahar vanilat 2 plicuri
  • zahar pudra 50 g

Mod de preparare

Albusurile se bat bine impreuna cu 50 g zahar. Restul de 200 g zahar se incalzeste in cuptor si se amesteca cu albusurile si zaharul vanilat. Se adauga pe rand galbenusurile amestecate bine iar la sfarsit se pune faina. Se pune compozitia intr-un pos si se spriteaza in tavi tapetate cu hartie, formandu-se bastonase cu lungimea de 10-12 cm, care se pudreaza cu zahar si se coc la cuptor la un foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)