Pateuri cu Ciuperci II

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Se folosesc foi de pateuri Umplutura:300 g ciuperci
1/2 ceapa
sare
piper pisat
marar tocat
1/2 lingura unt
1/2 lingura smintina
1 lingurita faina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa fiarba inabusit.
Dupa 10 minute se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba inabusit. Cind ciupercile sunt aproape gata se pune smintina, amestecata cu faina, sare, piperul pisat si mararul tocat.
Se amesteca bine compozitia si se lasa sa fiarba circa 10 - 15 minute.
Cind sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pateuri cu Ciuperci II" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pateuri cu Ciuperci II