Muffin in Doua Culori cu Pesto

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Muffin in Doua Culori cu Pesto

Ingrediente

  • Pentru 4 muffin mari:
  • 220 g faina alba
  • 1 ou
  • 150 ml iaurt simplu (din cel mai lichid, de baut)
  • 1 lingura (o jumatate de plic) praf de copt
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 1 lingura cu pesto gata pregatit

Mod de preparare

- Amestecam oul cu iaurtul, il batem ca pentru omleta si adaugam faina amestecata cu praful de copt.

- Impartim aluatul in doua parti si in prima punem uleiul, iar in cea de-a doua pesto si le amestecam bine pe fiecare

- Ungem cu ulei si presaram faina in formele de muffins (daca folositi din cele de hirtie sariti peste aceasta operatiune) si varsam cu lingura mai intii aluatul simplu si apoi peste el aluatul cu pesto

- Introducem formele in cuptor si coacem la 180 grade C cca 20 min sau depinde de cuptor, oricum trebuie sa fie aurii si sa faceti prioba cu scobitoarea care infipta in muffin cind o scoateti din acesta trebuie sa fie uscata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa